Hvordan refinansiere dyr gjeld – 6 tips

Det er mange måter å refinansiere dyr gjeld på! I denne artikkelen gir vi deg 6 tips om hvordan du kan spare mye penger på å refinansiere dine dyre smålån. I de fleste tilfeller så er dyre forbrukslån relativt små, usikrede lån. I andre tilfeller kan disse lånene være store, og ramme din personline økonomi hardt. Frykt ikke, refinansiering av gjeld kan hjelpe deg og din øknomi, men du må først gjøre god forskning på både din egen økonomi og de potensielle alternativene i markedet. Bare når du har bestemt deg for en strategi bør du søke om refinansiering.

Refinansiering av gjeld

Trinn 1

Gjennomgå din nåværende øknomi og lån. Før refinansiering, må du finne ut fordeler og ulemper med dagens forbrukslån. Dette vil hjelpe deg når du søker of refinansiering av gjeld. Du vet hva du skal se etter, og mer viktig, hva du skal styre klar av.

Trinn 2

Utført en kredittsjekk og se om du har noen anmerkninger. Når du søker på lån og refinansiering, så vil du få en kopi av kredittsjekken som gjøres på deg i søkenadprosessen.

Trinn 3

Undersøk forskjellige lånegivere som tilbyr refinansiering. For eksempel, hvis du har har god øknomi bør du se på finansieringsselskaper som Santander, Kompett Bank og Opp Finans.

Trinn 4

Vurdere å konsolidere flere gjeld eller lån til refinansiere. Hvis du refinansiere lånet likevel, bør du prøve å rydde opp i alle dine finanser. Gjennomgå alle andre regninger og avgjøre om å inkludere disse i en konsolidering. Det er ikke alltid en god idé – billån vanligvis er best igjen alene som de er kortsiktige og relativt raskt tilbakebetalt.

Trinn 5

Gjeld til tre eller fire långivere. Gi långivere din inntektsdokumenter og informasjon om eksisterende lån uten sikkerhet. Dette vil fremskynde godkjenningsprosessen. Samle alle «refinansiering av gjeld» tilbudene fra långiverne. Gjennomgå disse tilbudene side om side. Følg nøye med på hvilke typer priser som tilbys.

Trinn 6

Velg det refinansieringsalternativet som passer best til dine økonomiske behov og livsstil.