La Roche-Posay – Gode produkter for både hud og kropp

En rekke produkter for både hud og kropp er tilgjengelig fra La Roche-Posay. Selskapet er spesialisert på pleie av sensitiv og skjør hud, i tillegg tilbyr også merket sminke og solbeskyttelse.

La Roche-Posay

Effektivitet og toleranse økes ved å bruke essensielle ingredienser med riktig konsentrasjon. Produktene inneholder også beroligende midler som bidrar til å roe ned sensitiv og irritert hud.

Tilpass hudpleieproduktene etter hudtype

Det er viktig å avklare hvilken hudtype man har for å finne den optimale hudpleierutinen tilpasset sin hud. Det kreves forskjellige rutiner til ulike hudtyper.

Dersom man sliter med sensitiv hud, vil huden ha behov for spesielt tilpassede og sensitive produkter, slik at man ikke forverrer og irriterer huden ytterligere. La Roche-Posay tilbyr et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er spesielt tilpasset sensitiv hud.

Plages man med fet hud og kviser, krever dette også en spesielt tilpasset hudpleierutine. Her er det spesielt viktig at man finner produkter som er spesielt egnet for fet hud. Mange sliter med urenheter i ansiktet, dette kan komme av mange grunner. Urenheter kan være plassert både i ansikt og på kropp.

sensitiv hud

De vanligste stedene å oppleve urenheter på kroppen er blant annet ved brystet og på ryggen. I tillegg til genetikk, oppstår ofte akne i puberteten eller ved graviditet. Stress i hverdagen kan også være en faktor som fremkaller akne og urenheter. Gode hudpleierutiner med tilpassede produkter kan være nøkkelen til å oppnå silkemyk hud.

I tillegg til gode produkter er det viktig å opparbeide seg gode renserutiner både om kvelden og morgen. La Roche-Posay tilbyr mange spesialtilpassede produkter som motvirker urenheter og fet hud.

Mange sliter også med skadet hud. Høy grad av tørrhet, sprekker og dyp irritasjon kan oppstå og da er det ekstra viktig å pleie huden. La Roche-Posay har mange produkter som har en helbredene og reparerende effekt på huden. Tørr og irritert hud og sprukne lepper er spesielt vanlig å oppleve når vinteren nærmer seg og det blir kaldere i luften.

Dette kan være svært ubehagelig, i tillegg til at det også kan forårsake store smerter i område i og rundt ansiktet. Derfor er det ekstra viktig å holde huden hydrert for å unngå ytterligere irritasjoner og skader i huden.

Termalsk kildevann

Alle produktene til La Roche-Posay inneholder termalsk kildevann. Dette kildevannet blir hentet ut fra den lille byen «La Roche-Posay» i Frankrike, derav navnet til merket. Dette vannet regnes å være et naturlig mirakel, og det blir skapt i møtet mellom regnvann og den kalkrike berggrunnen.

termalsk kildevann

Denne blandingen fører til en helt unik kjemi av både mineraler og sporstoffer. I tillegg til dette har også kildevannet et naturlig høyt innhold av selen. Selen har en svært beroligende effekt som bidrar til å forebygge irritasjoner.

Solbeskyttelse

I tillegg til hudpleieprodukter av høy kvalitet, tilbyr La Roche-Posay også et bredt utvalg av solbeskyttende produkter som passer alle, også de med en ekstremt sensitiv hudtype. Når man utsetter huden for UV-stråler, er det viktig å bruke en solkrem som inneholder en høy nok solfaktor. Det er også avgjørende å bruke solbeskyttelse som passer for hudtypen, enten den er tørr, sensitiv, fet eller kombinert.

Det er verdt å merke seg at La Roche-Posay tilbyr solkremprodukter beregnet både for ansikt og kropp, samt produkter som er spesielt beregnet for barn. Ulike typer solbeskyttelse er tilgjengelig, inkludert gel, krem og spray. Å beskytte deg selv mot solen er viktig for å forhindre blant annet rynker, flekker, hudkreft, soleksem og lignende. Alle La Roche-Posay sine solpleieprodukter er dermatologisk testet.

Sminke fra La Roche-Posay

la-roche-posay

Dersom man sliter med sensitiv eller irritert hud, er det utrolig viktig å bruke milde sminkeprodukter som er spesielt tilpasset huden din. Ved bruk av riktige make-up produkter kan man unngå mange problemer slik som irritasjon, kløe, fet hud osv. La Roche-Posay tilbyr et stort utvalg av diverse sminkeprodukter.

Foundation og concealer

Gode sminkeprodukter kan være alt du trenger for å holde utseendet ditt feilfritt og friskt. La Roche-Posay tilbyr et bredt spekter av flytende og kompakte sminkeprodukter. Dette produktsortimentet er spesielt designet for sensitiv hud, slik at det kan dekke hudens behov. I tillegg har produktene til selskapet blitt formulert for å spesielt møte behovene til mennesker med forskjellige hudtyper.

La Roche-Posays concealere hjelper deg med å dekke porer, skjule flekker, linjer og arr på en skånsom og effektiv måte, samtidig som du tar godt vare på huden din.

Øyesminke

Makeup som påføres i og rundt øynene bør være spesielt skånsomme for å forhindre irritasjon og ubehag. La Roche-Posay tilbyr et bredt utvalg av øyesminke til fordel for sensitive øyne og sensitiv hud.

For at sminken skal legge seg optimalt på huden, er det avgjørende å ha gode renserutiner med riktige produkter. Fuktighetsgivende produkter som base før påføring av sminke vil gi bidra til et optimalt resultat. Dette bidrar til at sminken legger seg jevnere på huden, i tillegg til at den setter seg bedre og holder seg lenger.