Førsteinntrykk av Samsung Galaxy Note II

Samsung fortsetter å lage mobiltelefoner i den absolutte toppklassen, og vi har fått Samsung Galaxy Note II til test.

Stor!

Det første som slår de aller fleste som ser Samsung Galaxy Note II for første gang er at den er veldig stor. For stor vil mange si, mens andre igjen mener at den er akkurat passe. Vi konkluderer på ingen måte her, men kommer tilbake til saken i  en større test som snart dukker opp her på techworld.no. Og hvis du skulle trenge finansiering til denne, så husk å sjekk kostnadene i en lånekalkulator først. Det kan være smart.

God skjerm

Samsung Galaxy Note II kommer som de fleste andre bærbare produkter fra Samsung med en svært god skjerm. Vi snakker denne gangen om en 5.5 tommers HD Super AMOLED skjerm som er siste skrik i AMOLED skjermer fra Samsung. Vi konkluderer ikke her heller, men røper ikke mye om vi sier at skjermen er av høy klasse.

Rask

Det neste mange oppdager etter at størrelsen og skjermen er registrert er farten denne telefonen opererer med. Vi snakker med andre ord ikke om noen sinke her, og menyer og applikasjoner glir unna i et rasende tempo. Dette skyldes blant annet forbedringer i operativsystemet, men også at telefonen kommer med svært kraftig maskinvare på innsiden av skallet.

S Pen

Samsung Galaxy Note II utmerker seg på flere vis, og en annen vesentlig forskjell på Note II og de fleste andre telefoner er at Samsung har laget en egen penn til telefonen. Denne har fått sin egen lomme i skallet, og kan brukes til å tegne med, men også til å styre telefonen på samme måte som man ellers gjør med fingrene på de fleste andre touch telefoner. Fingrene fungerer på Samsung Galaxy Note II også, S Pen er mer et supplement ment til bruk for mer kreative applikasjoner.

Spesifikasjoner

Vi nevner noen av spesifikasjonene til Samsung Galaxy Note II:

  • 5.5 HD Super AMOLED skjerm
  • 1.6GHz quad core prosessor
  • 2GB RAM
  • Android 4.1 Jelly Bean

Test kommer

Vi kommer som sagt tilbake med mye mer om Samsung Galaxy Note II i den kommende testen av monster telefonen.