Dette sier ditt smil om deg

Over årene er det få ting som blir viktigere enn hvordan vårt smil er. Dette får oss kanskje en kjæreste, lander drømmejobben, eller gir oss litt ekstra selvtillit i møtet med andre. Men det hjelper fint lite å være en smilende og glad person dersom tennene ikke er helt på topp.

Hvitt smil med tannbleking

Da mister vi nemlig ofte selvtilliten, og før vi vet ordet av det blir et stort smil transformert til et noe tilbakelent og nervøst smil. Dette er derimot meget synd, og det vitner om at de fleste av oss bør grave litt i barndomsminnene våre – der sa nok mor og far at vi skulle ta vare på tennene våre!

Det hjelper kanskje dog fint lite om en har masser av hull og gule tenner. Da føler de fleste at det eneste håpet er å reise til tannlegen for en rask fiks. Det de færreste har fått med seg her er at det ikke bare er hullene som kan fikses, men også de gule tennene kan faktisk fikses ganske så enkelt.

Det finnes nemlig en ganske så god løsning i tannbleking for de som er interesserte i et hvitere smil. Her har du to hovedalternativer, nemlig å bleke tennene selv, eller å velge profesjonell hjelp til dette. Men først er det viktig å minne på litt om hvor viktig det er å ta vare på tennene dine, selv etter tannbleking.

Ta vare på tennene dine

Har du ennå ikke opplevd hull i tennene eller misfarging, så skal du fortsette med å ta varer på dine tenner. Om dette derimot har forekommet hos deg og dine tenner, så anbefales det at du virkelig tar tannpleien opp et hakk fremover i tid. Det å pusse tennene kommer en blant annet en ganske så lang vei med.

Bruk av tanntråd, munnvann, og andre midler er også effektive i å hjelpe deg med å holde dine tenner sunne. Det å ta vare på tennene er kanskje ikke alltid like gøy, og der du nok trosset rådet fra foreldrene dine et par ganger om å pusse tennene, så er du nå voksen nok til å late som om du glemte det!

 

Tannbleking hjemme

Tar du vare på tennene dine, så tar du forøvrig ikke bare vare på helsen din. Tannhelsen er utvilsomt viktig, da det å blant annet få hull kan gjøre virkelig vondt. Allikevel er det kanskje for de aller fleste muligens enda viktigere at en kan spare aldeles store beløp på det å bare ta litt ekstra vare på tennene sine.

Det koster deg nemlig fort et par titalls tusen kroner å få rettet på hull, samt å bleke tennene dine. Spesielt jo eldre du blir, jo viktigere blir dette, da kostnaden av tannlegen for eksempel når sin fulle pris når du er over 21 år. Det er derfor spesielt etter denne perioden helt essensielt at du tar godt vare på tennene!

Gule tenner? Bruk tannbleking!

Har du først startet å oppleve problemer, så er det derimot ingen annen vei tilbake enn å få behandling. Her er blant annet behandling mot gule eller misfargede tenner viktig. Disse kan oppstå gjennom for eksempel mye røyking av sigaretter, men også bare gjennom generelt dårlig tannstell.

Hvite tenner med tannbleking hjemme

Bruker du tannbleking, så kan du gjøre dine tenner hvitere enn noensinne. Dette er enkle produkter som du kan få kjøpt hos tannlegen og føre på selv, eller som du kan få en profesjonell tannlege til å hjelpe deg med. Gjerne er det en type krem med tilhørende utstyr som lar deg bleke dine tenner.

Har du gule eller misfargede tenner, så skal du først sjekke om disse har hull i seg. Det er ikke nødvendigvis tilfellet, og noen ganger kan du komme deg unna boringen. Du vil nok dog neppe gå rundt med et gult eller misfarget smil, og derfor er nok en investering i tanngarden din viktig for deg.

Men skal du virkelig bruke flere tusen kroner på å forbedre ditt smil? Det kan for noen virke i overkant mye, men samtidig er et flott smil en meget viktig investering, både for din selvtillit, men også for måten du lykkes på i de hverdagslige sammenhengene.

Derfor er smilet verdt en investering

Et godt smil er verdt en investering fordi du aldri vet når du får bruk for det. Kanskje høres det overfladisk ut om en person ikke ønsker å date deg grunnet misfargede tenner, men dette er realiteten en lever i. Ingen kjenner tross alt den andre personen fra før av under de fleste dater.

Dermed avgjør en mye til å begynne med basert på utseende, noe en ikke kan klandre noen av partene for. Dette er simpelthen bare en enkel måte å bestemme seg for å luke ut enkelte individer på. Uansett, hvem tror at for eksempel en person som ikke pusser tennene regelmessig virkelig ville vært en god partner?

Tannbleking-hjemme-bilde

Går du på et jobbintervju, så er det heller ikke slik at en arbeidsgiver vil la deg operere et budsjett på flere millioner om du ikke greier å pusse tennene dine om kvelden. Ditt smil kan også lande deg en forfremmelse om det virkelig er varmt og velkommende, men dette er gjerne forbeholdt de hvite smilene.

På bakgrunn av dette er det egentlig ingen tvil – et hvitt og glødende smil kan gi deg så mangt i hverdagen. Fra å øke sjansene for gode forhold, til å lande deg drømmejobben, så står tannbleking frem som en av de beste investeringene du kan gjøre!

Vis frem dine hvite tenner!

Har du gått rundt med gule tenner over en lengre periode, så er det på tide med en forandring. Kanskje har du ikke engang lagt merke til hvor gule tennene er, men da kan du sammenligne den hvite tonen med noe annet hvitt.

Er du nødt til å gjøre det, så er sannsynligheten høy for at du tross alt trenger en skikkelig tannbleking for å få frem det hvite i dine tenner igjen. For du fortjener tross alt å smile til verden, og en tannbleking trenger hverken å ta så lang tid eller være så veldig dyrt i henhold til den verdien du får tilbake!